Sant Cugat participa a la Setmana de la Gent Gran amb una caminada

Una cinquantena de persones han participat en aquesta iniciativa


  • Comparteix:

Marxa Gent Gran / Foto: Ajuntament

Marxa Gent Gran / Foto: Ajuntament

Una cinquantena de persones ha donat el tret de sortida al Dia Internacional de la Gent Gran aquest dissabte al matí amb una marxa que ha començat a les 10 h des de la plaça d'Octavià i ha finalitzat a la Torre Negra. L'acte també ha servit per reivindicar la gent gran com a col·lectiu actiu, contributiu i participatiu de la societat a la ciutat. El tinent d'alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport, Pere Soler, i la regidora d'Educació, Pilar Gorina, han donat suport a la iniciativa del Consell de la Gent Gran fent el recorregut de la marxa.

El president de la llar d'avis i vicepresident del Consell de la Gent Gran, Joan Cortadelles, ha expressat la seva satisfacció per poder dur a terme aquesta caminada per segon any consecutiu i poder-la fer fins a la Torre Negra. A més ha manifestat que vol "que la gent gran cada vegada tingui més pes perquè no se'ns escolta prou, no se'ns té en compte a l'hora de prendre decisions i el que volem és que realment es compti amb nosaltres".

Al llarg de la setmana vinent hi ha programades fins a nou activitats diferents amb motiu de la Setmana de la Gent Gran, que recupera la normalitat dos anys més tard a causa de la pandèmia. Totes aquestes activitats han estat organitzades per la Taula amb el suport de l'Ajuntament.






Decla Joan-Consell G

Que la gent gran cada vegada tingui més pes perquè no se’ns escolta prou, no se’ns té en compte a l’hora de prendre decisions i el que volem és que realment es compti amb nosaltres



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.