HP tanca aquest dissabte la 17a edició del Charity Journey per finançar projectes socials

La recaptació final es presentarà en un acte de portes obertes a la seu de Sant Cugat

Fotografia dels treballadors voluntaris de l'HP Charity Journey / Foto: HP

Societat

Publicat el 6/oct/22 per Sergi Crusells

HP celebra l'acte de clausura de la 17a edició de l'HP Charity Journey aquest dissabte a la seu de Sant Cugat, en una sessió de portes obertes. La recaptació d'aquest any anirà destinada a cinc projectes establerts a Catalunya, com la Fundació Catalonia Creactiva; són iniciatives que tenen l'objectiu de millorar les condicions de vida de persones vulnerables, en perill d'exclusió social i fer una acció contra el canvi climàtic. Els projectes es trien a proposta dels treballadors de la seu de Sant Cugat, que organitzen activitats solidàries per recaptar fons. A més, l'empresa promet aportar la mateixa quantitat que han aconseguit els empleats per doblar el presupost.

L'HP Charity Journey va començar al juliol amb la presentació dels projectes. A partir d'aquí, un centenar de treballadors van preparar tot tipus d'activitats, com tornejos de pàdel o la cursa GaS (Guanya amb Solidaritat), per recaptar fons per aquestes iniciatives i amb l'objectiu de millorar la recaptació dels últims anys, al voltant dels 60.000 euros de mitjana. La jornada de portes obertes d'aquest dissabte servirà per donar a coneixer la recaptació total de la campanya.

La trobada torna al format presencial després de dos anys en format telemàtic a causa de la pandèmia. La 17a edició de l'HP Charity Day coincideix amb el 25è aniversari de la iniciativa.

Dels vint projectes que es van presentar inicialment s'han acabat seleccionant cinc: la Fundació CRAM, que treballa per la conservació del fons marí i vol acabar amb la pesca de tortugues marines a la província de Giona; la Fundació 1957 i la Fundació Catalonia Creactiva, que amb els seus projectes volen millorar les condicions de vida i laborals de persones amb discapacitat i diversitat funcional; la Fundació Salut i Comunitat, per ajudar a persones en risc d'exclusió social; i Cesal, una ONG amb un projecte per donar suport a uns productors de fruita d'Haití.