L'Espai Eco de les Planes tornarà a tenir llum elèctrica el primer semestre de 2023

Les plaques solars s'han espatllat i l'Ajuntament hi farà arribar un cable elèctric aprofitant unes obres de pavimentació


  • Comparteix:

L'Espai Eco de Les Planes / Foto: Cugat Mèdia

L'Espai Eco de Les Planes / Foto: Cugat Mèdia

L'Espai Eco de les Planes recuperarà la llum elèctrica a mitjans de 2023. Així ho ha explicat l'Ajuntament a Cugat Mèdia com a resposta a una pregunta d'una veïna durant el programa 'Línia Directa' dedicat al districte. A principis del 2022 les plaques solars que generaven l'energia que necessita l'espai es van espatllar i encara no s'han reparat. Des de llavors tenen un generador, però que no serà suficient durant els mesos d'hivern que venen, tal com explicava aquesta veïna. El govern municipal assegura que durant el primer semestre de 2023 estan previstes unes obres de pavimentació de l'espai que separa l'Espai Eco de l'Espai Pere Grau -amb pressupostos participatius-, i que aprofitaran per fer-hi arribar cablejat elèctric. Pel que fa a poder recuperar les plaques solars, el consistori assegura que està previst una remodelació integral de l'Espai Eco, però que això es troba en una fase inicial del projecte.


MIRA EL 'LÍNIA DIRECTA' A LES PLANES SENCER AQUÍ



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.