L'Incasòl desdoblarà la sortida de la B-30 per esquivar els embussos a la rotonda del Leroy Merlin

La Generalitat acabarà a l'abril les obres d'urbanització de l'ampliació del polígon Can Sant Joan cap al sud

Estat de les obres d'urbanització de la 2a fase del sector Polígon Can Sant Joan de l'Incasòl / Foto: Incasòl

Societat

Publicat el 10/oct/22 per Albert Solé

La rotonda del Leroy Merlin sovint és un punt amb molts embussos de trànsit perquè hi coincideixen els cotxes que surten de la B-30 per entrar a Rubí, amb els que volen anar en aquest conegut supermercat de la construcció i els que van a les empreses del polígon Can Sant Joan. Per aquest motiu, l'Incasòl, propietària dels terrenys, desdoblarà el ramal de sortida de la B-30 per segregar els cotxes que vagin al Leroy Merlin amb els que vulguin entrar a Rubí o a Can Sant Joan. Aquesta actuació forma part de les obres que s'estan fent actualment per urbanitzar la zona sud-est del polígon Can Sant Joan, i que està previst que s'acabin l'abril de 2023.

Aquestes obres van començar el mes de gener d'aquest any i actualment s'han executat el 40% de les intervencions previstes, que tenen un cost de 3,4 milions d'euros. El desdoblament de la sortida 3 de la B-30 començarà "en breu", segons el comunicat de l'Incasòl, i haurà d'estar acabat cap a l'abril també. Es tractarà d'un carril separat que permetrà entrar a Rubí i al polígon Can Sant Joan sense haver d'entrar a la rotonda on sempre es produeixen molts embussos.

En color verd, la zona que s'està urbanitzant en aquests moments / Foto: Incasòl

La zona que s'està urbanitzant actualment és la part que hi ha al voltant del Leroy Merlin per deixar la zona preparada perquè s'hi puguin instal·lar empreses.