El show de la gent gran posa de manifest la vitalitat del col·lectiu

Durant aquesta setmana s'han celebrat nou activitats per a la gent gran i s'ha editat una guia informativa per al col·lectiu


  • Comparteix:

Una de les actuacions de l'espectacle / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Una de les actuacions de l'espectacle / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El 'Show final de la setmana' ha estat aquest divendres el colofó a la Setmana de la Gent Gran a Sant Cugat. Han actuat a la vetllada grups de Mira-sol i de la Floresta, Marxosos, Santa Rosa i Roquers Group. A l'acte, que s'ha traslladat de la plaça d'Octavià al Casal de Torreblanca a causa de la pluja, també s'hi ha celebrat el lliurament de trofeus de les Olimpíades que els diferents casals d'avis de la ciutat van celebrar dilluns passat.

Amb motiu de la Setmana de la Gent Gran s'han celebrat fins a nou activitats, entre les quals destaquen una marxa fins a la Torre Negra, les Olimpíades entre els casals i la recollida de brossa al camí de ronda cap a Cerdanyola.

També hi ha hagut temps per a un concert de les corals Tardor, Rosa d'Abril i La Unió; un taller de 'Flow-up'; teatre amb La Global de la Floresta, Còmic Llar, El Cercle de Valldoreix i Sol d'Oreix; una taula rodona sobre soledat i edatisme i una conferència sobre les lliçons apreses arran de la pandèmia.

La Guia de la Gent Gran

Coincidint amb la celebració de la Setmana de la Gent Gran, des de l'Ajuntament s'ha enviat a totes les llars amb persones majors de 65 anys la Guia de la Gent Gran. Es tracta d'una publicació que recull informació sobre tots aquells recursos destinats a la gent gran a la ciutat, relacionats amb la salut, el lleure, qüestions legals i espais per al col·lectiu, entre d'altres. La publicació conté guies, per exemple, sobre com fer els tràmits necessaris per a la teleassistència, pagar els subministraments, tramitar una dependència o sol·licitar un viatge amb l'Imserso.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.