Nou recurs dels ecologistes per aturar la construcció de La Mirada

SOS Bosc Volpelleres i ADENC volen evitar la tala d'arbres en aquest espai verd de Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de la darrera concentració a les portes de l'ajuntament / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la darrera concentració a les portes de l'ajuntament / Foto: Cugat Mèdia

Nova acció legal de SOS Bosc de Volpelleres i l'Associació per a la Defensa i l'Estudi de la Natura a Catalunya (ADENC) per aturar la construcció de l'escola La Mirada al parc del Bosc de Volpelleres. Els ecologistes han presentat un nou recurs, en aquesta ocasió al jutjat contenciós de Barcelona, amb què demanen 'mesures cautelars urgents' contra l'Ajuntament per l'aprovació del projecte de trasplantament de l'arbrat. 'Hi ha risc imminent d'inici d'actuacions de tala al bosc, que produiria un dany irreversible dels hàbitats naturals que alberga', asseguren els col·lectius en un comunicat.

Aquest juliol, el Jutjat Contenciós número 8 de Barcelona va denegar les mesures cautelars que demanaven SOS Bosc Volpelleres i ADENC en un recurs contenciós administratiu per aturar la construcció de l'escola. Les entitats ecologistes ja han presentat un recurs d'apel·lació contra la resolució, sobre la qual lamenten que "no ha tingut en consideració els informes tècnics i pericials aportats que acrediten el perjudici que es causaria en cas que no s'aturi el projecte d'obres ni el projecte de trasplantament d'arbrat".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.