La Marxa Solidària Pas Per Tu celebra la seva cinquena edició

La caminada solidària busca recaptar fons per a la Fundació Jeroni de Moragas


  • Comparteix:

Marxa solidària Pas Per Tu / Foto: Cugat Mèdia

Marxa solidària Pas Per Tu / Foto: Cugat Mèdia

La Fundació Jeroni de Moragas ha organitzat aquest dissabte la cinquena edició de la Marxa Solidària Pas Per Tu, una caminada solidària en benefici de persones amb trastorns del desenvolupament intel·lectual, mental i de l’espectre autista. L'activitat s’ha iniciat al parc de Ramon Barnils i ha comptat amb la presència de la regidora de Ciutadania, Salut, Via Pública i Paisatge urbà, Gemma Aristoy, la vocal de l'EMD de Valldoreix, Susana Herrada, i el portaveu i alcaldable de Junts Per Sant Cugat, Josep Maria Vallès.

Durant la marxa hi ha hagut tres recorreguts diferents adaptats a diversos nivells de mobilitat: el tram adaptat, el tram no adaptat i el tram circular. Cada un d’ells ha tingut diferents quilòmetres que han fet gaudir a tots els participants del simbolisme d'aquesta marxa. Enguany també hi ha hagut la marxa virtual i persones d’arreu de Catalunya han pogut participar de la caminada des de les seves cases.

La presidenta de la Fundació Jeroni de Moragas, Lourdes Abril, ha explicat la importància de dur a terme activitats com aquesta a la ciutat "la idea és fer una activitat inclusiva al municipi, donar-nos a conèixer, sensibilitzar a la ciutadania i fer un acte conjuntament amb la gent que s'apunta a la marxa. L'objectiu principal és recaptar diners per la fundació, per poder continuar donant projectes i qualitat de vida a les persones que atenem".

Durant l'acte també hi ha hagut diverses activitats a banda de la marxa, una batucada, pintures, música i ha acabat amb la ja tradicional botifarrada.




Audio Lurdes Abril

La idea és fer una activitat inclusiva al municipi, donar-nos a conèixer, sensibilitzar a la ciutadania i fer un acte conjuntament amb la gent que s'apunta a la marxa. L'objectiu principal és recaptar diners per la fundació, per poder continuar donant projectes i qualitat de vida a les persones que atenem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.