Sant Cugat participa a la Nit de les Religions

La iniciativa ha estat organitzada per l'Ajuntament amb el suport de l'associació d'Audir


  • Comparteix:

Una de les xerrades de la Nit de les Religions / Foto: Cugat Mèdia

Una de les xerrades de la Nit de les Religions / Foto: Cugat Mèdia

La 1a edició de la Nit de les Religions, organitzada per l'Ajuntament i amb la col·laboració d'Audir, ha potenciat diferents tradicions religioses i culturals aquest dissabte a l'Aula Magna del Conservatori Municipal. La jornada ha estat marcada per activitats, tallers i espais de diàleg per conèixer les comunitats religioses i espirituals de Sant Cugat. La periodista Mònica Terribas i l'antropòloga Lola López també han particpat a l'acte.

A l'acte també s'ha exposat que la pràctica religiosa és un dret fonamental recollit a la Declaració Universal dels Drets Humans que té a veure amb la llibertat de pensament, consciència i religió.

La regidora de Ciutadania, Salut, Via Pública i Paisatge urbà, Gemma Aristoy, ha valorat molt positivament l'acte proposat per l'Ajuntament i amb col·laboració d'Audir. Aristoy ha expressat "que al final quan tenim més coneixement és quan més incorporem aquesta diversitat, aquesta tolerància, i respecte sobretot cap a les altres maneres de fer i aspectes culturals que podem tenir, com tradicions, aspectes de culte".

La jornada ha finalitzat amb el concert de clausura 'La música de les tres cultures' a càrrec de Burruezo & Nur Camerata i Virginia Joëlle.





Gemma Aristoy

Al final quan tenim més coneixement és quan més incorporem aquesta diversitat, aquesta tolerància, i respecte sobretot cap a les altres maneres de fer i aspectes culturals que podem tenir, com tradicions, aspectes de culte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.