Caminant, caminant, es repeteix l'entusiasme de la Marxa Infantil

Un total de 950 parelles participants han passat per diferents punts emblemàtics de la ciutat santcugatenca


  • Comparteix:

Prop d'un miler de parelles d'infants ha participat, aquest diumenge, en la 63a Marxa Infantil organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat. La cita, considerada com una de les activitats més tradicionals i multitudinàries de la ciutat, ha tornat a la normalitat després que l'any passat es dugués a terme, encara, sota algunes restriccions a causa de la Covid-19.



Tots els infants, ben calçats i equipats amb gorra, aigua i entrepans, s'han citat a primera hora del matí al parc de Ramon Barnils per començar una caminada que, enguany, ha estat de 10,5 km. Agrupada en 950 parelles totals, segons han confirmat fonts de l'organització, la canalla ha passat per diferents punts emblemàtics de la ciutat i de la serra de Collserola fins arribar, altra vegada, al punt de sortida, on s'hi ha dut a terme l'entrega d'obsequis poc després del punt del migdia.

La sortida ha comptat amb la presència de diferents membres del govern municipal i de regidors, com Esther Madrona, Francesc Duch, Francesc Carol, Oriol Sánchez, Pere Soler, Josep Maria Vallès o Sergio Blázquez.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, que també hi ha estat present, ha sigut l'encarregada de tallar la cinta que ha donat el tret de sortida a la caminada. Ingla ha destacat que la Marxa Infantil "juga un paper fonamental dins la societat santcugatenca" i s'ha mostrat agraïda amb tots aquells agents socials que la fan possible, tot destacant, principalment, el paper dels més de 160 voluntaris del Club Muntanyenc Sant Cugat.

Qui també ha estat present a la sortida de l'activitat esportiva ha estat, precisament, el president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Joan Bel, que, en nom de l'entitat organitzadora, ha parlat de la Marxa Infantil com una activitat que "continua sent molt exitosa, molt arrelada a la ciutat i que agrada a tothom".

D'altra banda, alguns infants, avui protagonistes de la festa, com Ignasi Calvo o Martí Artigas, han volgut posar el focus en la importància de continuar organitzant activitats socials com aquesta per tal de "trobar-se amb els amics en un espai natural i desfogar-se de la rutina del dia a dia".

Cugat Mèdia també ha col·laborat en la 63a Marxa Infantil amb un "fotomaton" on els marxistes s'hi han pogut fotografiar per tal d'endur-se un record de l'edició d'enguany.

Amb tot, la Marxa Infantil s'ha disputat de nou a la tardor, i s'ha desenvolupat sense incidents i amb bon temps, fet que certifica, i de quina manera, que l'activitat esportiva i social continua sent un èxit a la ciutat santcugatenca.




Mireia Ingla

La Marxa Infantil és una de les activitats més boniques de la nostra ciutat, especialment per tots els agents socials implicats

Ignasi Calvo i Martí Artigas

Participar en aquesta nova edició de la Marxa Infantil és una bona opció per compartir moments amb els amics i passejar per la nostra ciutat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.