El barri Monestir Sant Francesc mostra tot el seu caliu durant tres dies de Festa Major

El cap de setmana s'ha omplert de diferents propostes per a totes les edats


  • Comparteix:

El barri Monestir Sant Francesc ha estat tot aquest cap de setmana de Festa Major, vivint amb els seus veïns diferents activitats que han fet gaudir petits i grans. Els Diables han obert el dissabte amb una cercavila, i els Caparrots, els Geganters i l'Entitat Sardanista de Sant Cugat també s'han volgut unir a la festa. Una pedalada familiar, a càrrec de la Unió Ciclista Sant Cugat, i una rua boliviana també han estat uns dels actes destacats de la jornada. Finalment, el diumenge ha tingut com a protagonista una paella popular que ha reunit el barri al voltant de la taula.

Merche Escolar, una de les veïnes que ha anat a la paella popular, ha explicat a Cugat Mèdia que la paella era "molt bona". "Quan hem arribat i hem vist com ho estaven fent, els hem felicitat perquè hem pensat que feia molt bona olor", ha afegit la veïna.

Després de la paella, hi ha hagut un concert d'havaneres a càrrec d'Els Nois de l'Eixida.







Merche Escolar

Molt bona. Molt bona, la veritat. A més, quan hem arribat i hem vist com ho estaven fent, els hem felicitat perquè hem dit "fa molt bona olor". Molt bona, perfecta!



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.