Consulta les classificacions de la Marxa Infantil 2022

L'entrega de premis serà el dissabte 5 de novembre (10 h) a la plaça de Pep Ventura

Imatge d'arxiu de la Marxa Infantil d'aquest any / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 11/oct/22 per Redacció

La parella guanyadora de la Marxa Infantil de Regularitat del Club Muntanyenc Sant Cugat d'enguany és la formada per Martina Pardo i Laia Marco, seguides en segon lloc per Pol Mieites i Jordi Deltell. Completen el pòdium Ada Soler i Naia Rodríguez, en tercera posició. Pel que fa als premis de les escoles, el Ciutat d'Alba ha estat el centre amb menys penalització dels primers 10 classificats i l'Avenç el que ha aportat més participació. L'entrega de premis serà el dissabte 5 de novembre, a les 10 h, a la plaça de Pep Ventura.

Rebran trofeus les 90 primeres parelles classificades. També es farà entrega dels premis especials de Cugat Mèdia (als classificats en la posició 40, Ane Hernández i Mariona Nicolau), de TV Sant Cugat (als classificats en posició 36, Pol Peditier i Gal·la Peditier) i de Tot Sant Cugat (als classificats en 37è lloc, Carolina Rodríguez i Erica Blanch).

CLASSIFICACIÓ PER PARELLES



CLASSIFIACIÓ PER ESCOLES



També rebran el seu guardó els guanyadors del concurs de dibuixos, que es va celebrar el juny passat. Són Hugo González, pel cartell, i Bruna Pifarré, per la samarreta.

Els participants que no puguin recollir el seu obsequi presencialment, poden enviar un correu a marxainfantil@cmsc.cat per recollir-ho a la seu del Club Muntanyenc entre dilluns 7 i dimarts 8, de 18 a 20 hores.