L'HP Charity Journey bat el rècord de recaptació amb 100.000 euros

Els diners recaptats a la iniciativa solidària aniran repartits a 10 projectes socials establerts a Catalunya


  • Comparteix:

Imatge de la 17a edició de l'HP Charity Journey / Foto: HP

Imatge de la 17a edició de l'HP Charity Journey / Foto: HP

La jornada solidària dels treballadors de la seu d'HP a Sant Cugat, el Charity Journey, ha recaptat 100.000 euros per a 10 projectes socials d'entitats sense ànim de lucre establertes a Catalunya. Es tracta del rècord de recaptació assolit per aquesta iniciativa solidària, que enguany ha arribat a la seva 17a edició i que ha comptat amb més de 200 voluntaris de diferents països.

Els projectes seleccionats per rebre finançament de la HP Charity Journey s'han escollit entre els 48 presentats per treballadors de la seu de Sant Cugat. Entre les propostes, hi ha iniciatives per a la preservació del medi ambient, per millorar les condicions de vida de persones amb discapacitat física, intel·lectual o diversitat funcional, i projectes sanitaris i ocupacionals. Projectes com el de la Fundació Catalunya Creactiva, que vol proporcionar una teràpia ocupacional per a persones amb diversitat funcional a Catalunya.

Entre aquests projectes, es repartiran els 50.000 euros que han recaptat els treballadors d'HP i que la companyia ha doblat. Els diners s'han aconseguit a partir d'activitats organitzades per 200 empleats de la multinacional, fet que suposa també un rècord de participació. Moltes de les activitats s'han celebrat durant la setmana de portes obertes d'HP com tallers d'educació, salut, voluntariat social i medi ambient per a nens i adults. L'acte més important ha estat la cursa GaS (Guanya amb Solidaritat), que fa 25 anys que se celebra i que enguany ha aplegat 900 participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.