S'inaugura YourBox, un centre de coworking fitness a Sant Cugat

El projecte vol donar resposta als problemes dels gimnasos convencionals

Imatge d'una de les sales del centre YourBox, a Sant Cugat/Foto:YourBox

Societat

Publicat el 27/oct/22 per Natalia Cerdan

YourBox és un nou model de negoci que ha arribat a Sant Cugat amb l'objectiu de resoldre els problemes que sovint es troben als gimnasos convencionals. La nova proposta és un coworking fitness dirigit als professionals de la salut, com ara entrenadors personals, fisioterapeutes, nutricionistes o psicòlegs que necessiten sales equipades per poder realitzar els seus serveis de manera professional. L'espai es troba al número 7 de l'Avinguda de Graells.

El fundador de YourBox, l'entrenador personal Òscar Cañizares, ha explicat a Cugat Mèdia que la idea va sorgir ara fa cinc anys, quan, cansat de les limitacions i de la precarietat en la qual viuen molts professionals de l'esport, va decidir embarcar-se en aquest projecte. "Hi ha molts entrenadors que no poden realitzar correctament la seva feina per falta de recursos i han de fer les seves classes a l'aire lliure o a casa dels clients, on no tenen les condicions òptimes, i jo volia trobar-hi una solució", explica.

YourBox, compta amb set sales equipades que els professionals de la salut poden llogar per hores per fer les seves classes o consultes individuals i grupals. "L'esport és clau per millorar la salut. Apuntar-te a un gimnàs convencional i pagar la quota no et garantirà resultats si no hi entens, del tema; en canvi, invertir en un bon professional que et guiï i adapti els exercicis al que necessites sí que és una bona opció", ha explicat Cañizares.

Es pot trobar més informació sobre aquest negoci al seu lloc web i també a Instagram.


DECLARACIONS

Òscar Cañizares

Apuntar-se a un gimnàs i pagar la quota per molt bo que sigui el nom d'aquell gimnàs no et garantitza resultats. El que et garantitzarà bons resultats és invertir en un bon professional, en unes bones condicions, en un bon entorn i anar progressant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio