Pablo Giménez (Celler de Llibres): 'Ens agrada la nostra feina, no volem tancar'

El propietari de la llibreria ha expressat el seu agraïment als clients


  • Comparteix:

Pablo Giménez, propietari del Celler de Llibres / Foto: Cugat Mèdia

Pablo Giménez, propietari del Celler de Llibres / Foto: Cugat Mèdia

Els santcugatencs han respost positivament al missatge de socors llançat fa un mes pel Celler de Llibres. La falta de liquiditat per afrontar les despeses bàsiques del negoci ha obligat els propietaris a buscar solucions creatives, posant a disposició dels clients vals per valor de 20, 50, 100 i 200 euros per avançar les compres de Nadal. El propietari de l'establiment, Pablo Giménez, ha explicat en una entrevista al programa 'Connectats' que està 'sorprés i molt agraït' per la resposta, però insisteix que es tracta d'una solució provisional a un problema que, en general, afecta el comerç local.

ESCOLTA-HO

El llibreter reconeix que, ara com ara, aquesta resposta els ajuda a anar tirant, però que més enllà del 5 de gener el futur és incert i potser hauran de continuar buscant fórmules per sobreviure. "No ens rendirem", assegura el propietari, que recorda que, en els 22 anys i mig que porta oberta la llibreria, mai s'ha trobat en una situació similar, ni tan sols durant la pandèmia. I abaixar la persiana no és una opció. "Ens agrada la nostra feina i no volem tancar", sentencia Giménez.

Fins al desembre es podran adquirir els vals que el Celler de Llibres posa a disposició dels seus clients i amics perquè avancin les seves compres nadalenques alhora que la llibreria pot continuar la seva activitat.


Pablo Giménez

Els vals és una manera de garantir-nos una liquiditat que ara necessitem. L'ajuda ha estat molt important però no estem fora de perill. La resposta ha estat magnífica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.