Les inscripcions per participar a la cavalcada de Reis s'obren aquest dijous

Enguany la participació està limitada a només vuit entitats, que es repartiran en quatre carrosses aportades per la comissió organitzativa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la cavalcada de Reis a Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la cavalcada de Reis a Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Les entitats culturals i esportives del municipi es poden inscriure, entre aquest dijous i el 3 de novembre, per participar en la cavalcada de Reis de Sant Cugat. Com a novetat d'enguany, l'Ajuntament ha anunciat que el nombre d'entitats participants estarà limitat a vuit, que es repartiran en quatre carrosses aportades i decorades per la comissió organitzadora de la cavalcada. Per la seva banda, les entitats es faran càrrec de la confecció del vestuari dels infants, tot i que l'organització aportarà fins a 300 euros a cada entitat per a les despeses derivades.


INSCRIPCIONS AQUÍ

Segons ha informat l'Ajuntament a través d'una nota de premsa, si hi ha més de vuit entitats que vulguin participar en la cavalcada, es realitzarà un sorteig segons el qual les vuit primeres podran ocupar la plaça a la cavalcada de 2023 i, la resta, tindran assegurada la seva participació en la cavalcada de l'any vinent.

Els Amics dels Veterans i la Regalèssia organitzen un any més, amb el suport de l'Ajuntament, aquesta activitat, una de les més multitudinàries de Sant Cugat.

Limitacions en la participació dels infants

Una altra de les novetats és la limitació del nombre d'infants de cada entitat que podrà pujar a la carrossa. Concretament, les entitats podran escollir entre una d'aquestes dues opcions:
  • Inscriure 10 infants, que faran tot el recorregut dalt de la carrossa.
  • Inscriure 20 infants, 10 dels quals faran el primer tram del recorregut, i els altres 10, el segon tram.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.