FemVallès i PTP demanen intercanviadors a Sant Cugat i Rubí

La creació de punts d'enllaç reduiria l'impacte dels treballs de soterrament a Montcada i Sant Feliu de Llobregat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies / Foto: Gencat.cat

Imatge d'arxiu d'un tren de Rodalies / Foto: Gencat.cat

Les entitats Promoció del Transport Públic (PTP) i Associació FemVallès insisteixen en reclamar la construcció d'intercanviadors a Sant Cugat i Rubí per minimitzar l'impacte que tindran les properes obres previstes a la xarxa de Rodalies. Es tracta de dos nodes que han reivindicat en nombroses ocasions, i que permetrien connectar la línia R8 de Rodalies amb les l'S1 i l'S2 d'FGC a través d'estacions ja existents a prop de les interseccions. Les entitats adverteixen al Departament de Territori de la Generalitat i al Ministeri de Mobilitat que les obres de soterrament de vies previstes a Sant Feliu de Llobregat i Montcada i Reixac poden produir afectacions que els intercanviadors minimitzarien.

Es tracta de dos punts situats a prop de l'autopista AP-7, en espais on ja hi ha estacions dels dos serveis però que es troben separades entre si. Un d'ells permetria connectar l'estació de Rodalies de Rubí amb la de la línia S1 d'FGC a l'Hospital General de Catalunya, mentre que l'altra enllaçaria Sant Cugat del Vallès, de Rodalies, amb la de FGC de Volpalleres, a l'S2.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.