'El comerç local no pot competir amb les grans superfícies en preus, però sí en confiança'

La botiga d'informàtica Ordinasoft obre les portes del seu negoci a Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Rubén Bartual a l'entrada d'Ordinasoft / Foto: Cugat Mèdia

Rubén Bartual a l'entrada d'Ordinasoft / Foto: Cugat Mèdia

La botiga d'informàtica Ordinasoft, coneguda antigament com a Ordinajocs, va néixer el 1984 davant la necessitat d'oferir a la canalla un espai on poder jugar amb ordinadors i consoles. Com que els infants no podien entrar a les sales recreatives, els pares i oncles de l'actual propietari de l'establiment, Rubén Bartual, van crear aquest negoci familiar que ha vist créixer diferents generacions santcugatenques. Anys més tard, la botiga va evolucionar fins a dedicar-se exclusivament a la venda i reparació de material informàtic.



Amb la creació de les grans superfícies que ofereixen tota mena de productes i serveis i de l'auge de les compres per Internet, Bartual ha explicat a Cugat Mèdia les dificultats que té el comerç local per continuar endavant. "Nosaltres no podem lluitar contra els centres comercials i les grans plataformes pel que fa als preus, però sí que juga a favor nostre la confiança que podem establir amb els clients", explica.

Bartual, que regenta el negoci sol, reflexiona sobre la importància del boca-orella perquè els petits comerços puguin subsistir i com el tracte directe amb els clients és clau: "Hi ha gent que això ho valora molt perquè nosaltres els escoltem, els aconsellem i els oferim allò que realment necessiten".

Ordinasoft, que es troba al carrer del Sol, fa més de 35 anys que està al servei de la ciutadania i espera seguir-ne molts més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.