Les Planes se suma a la celebració de la Setmana Santa amb una representació de La Passió


  • Comparteix:

Unes 200 persones omplen la plaça de la Creu d'en Blau en la primera representació que es fa en aquest districte

Unes 200 persones omplen la plaça de la Creu d'en Blau en la primera representació que es fa en aquest districte

Els veïns de Les Planes han omplert aquest dissabte al vespre la Plaça de la Creu d'en Blau per veure la primera representació de La Passió que es fa en aquest districte. Unes 200 persones han assistit a l'obra, que els veïns volen tornar a representar també en els propers anys.

Unes 200 persones no s'han volgut perdre la representació que grans i joves han fet aquest dissabte al vespre al districte de Les Planes. Tot i el poc temps que han tingut per assajar, les ganes i la bona voluntat han permès que l'obra es pogués representar sense cap problema. Vicente del Castillo ha estat l'encarregat d'adaptar el text de la Passió per a la representació, i ha destacat el paper de la narradora i la voluntat de tots els participants.

Vicente del Castillo

Tenemos una pieza fundamental del engranaje que es la narradora, y lleva el peso de todo lo que vamos a llevar a cabo. Por supuesto es más la voluntad que el trabajo bien acabado, però este es el primer año y supongo que vamos a sacar buenas conclusiones


A la representació també hi ha assistit, entre d'altres, l'alcalde Lluís Recoder, que ha destacat l'associacionisme de Les Planes i la participació intergeneracional en la representació de l'obra.

Lluís Recoder

Crec que és una bona iniciativa per què és una prova del dinamisme de l'associacionsme del barri. Cada any es proposa noves fites per dinamitzar la vida de Les Planes i per primera vegada s'han llançat a fer aquesta Passió amb una participació intergeneracional


Amb aquesta representació, el districte de Les Planes s'ha volgut sumar als actes tradicionals que es porten a terme per la celebració de la Setmana Santa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.