El futur de l'escola La Mirada, a debat: famílies i ecologistes

Cugat Mèdia reuneix l'AFA i SOS Bosc Volpelleres a l'espai on es construirà el nou edifici per marcar les seves prioritats

Societat

Publicat el 5/nov/22 per Anna González

Les obres per a la construcció de la nova escola La Mirada han de començar al gener, després de l'adjudicació dels treballs aquest octubre. Un anunci que no han rebut d'igual manera des de l'AFA La Mirada i la plataforma SOS Bosc Volpelleres. Tots dos coincideixen que l'escola és necessària, però mentre els primers mantenen que la prioritat ha de ser agilitzar una construcció que ja acumula molt retard, els segons posen el focus en un canvi d'emplaçament per evitar l'impacte sobre l'ecosistema de l'espai on s'ubicarà, el parc del Bosc de Volpelleres.

Cugat Mèdia ha reunit en aquest mateix espai el president de l'AFA La Mirada, Carles Mercader, i la membre de la plataforma SOS Bosc Volpelleres Lurdes Marimon. Tots dos han exposat els seus arguments davant un projecte que genera divergència sobretot pels terminis i per quina ha de ser la prioritat ara: l'escola o l'espai?

La resposta a aquesta pregunta marca els posicionaments dels dos col·lectius, que han participat en aquest debat sobre el futur de La Mirada i del parc del Bosc de Volpelleres.

De moment, diverses entitats ecologistes han convocat per aquest diumenge a les 12 h una concentració a la plaça d'Octavià contra en defensa d'aquest espai de Volpelleres.