Mònica Lablanca, nova cap de Desenvolupament Estratègic de la CCMA

Deixa la direcció de Cugat Mèdia per assumir aquesta nova responsabilitat a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals


  • Comparteix:

Mònica Lablanca deixa la direcció de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Mònica Lablanca deixa la direcció de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Mònica Lablanca serà la nova cap de Desenvolupament Estratègic de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Amb l'assumpció del nou càrrec, Lablanca deixa la direcció de Cugat Mèdia, que ocupava des del 2016 en una segona etapa. Aquesta tasca a la CCMA forma part de la direcció de l'Oficina d'Estratègia Corporativa de l'organisme que regeix la ràdio i la televisió públiques de Catalunya.

Entre les noves responsabilitats de Lablanca hi haurà el seguiment i implementació del pla estratègic, l'avaluació del servei públic en termes d’impacte a la societat dels mitjans de la CCMA, a més de les relacions internacionals. També tindrà responsabilitat sobre les àrees de Responsabilitat Social, d’Atenció a l'Audiència, Assessorament Lingüístic i la coordinació del Llibre d’Estil, entre d’altres.

Lablanca és vicepresidenta del Clúster Audiovisual de Catalunya i presidenta de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya.

Lablanca, ha destacat que treballar al mitjà ha estat una de les seves millors experiències professionals i en què Cugat Mèdia s’ha consolidat com a aposta local, pública, multimèdia i de transformació digital. L’any 2021 Cugat Mèdia va ser guardonat amb el Premi Nacional de Comunicació de Proximitat que atorga la Generalitat de Catalunya.

La futura direcció de Cugat Mèdia s'escollirà a través d'un concurs públic, del qual ja se n'estan redactant les bases actualment, després que el mes de juliol passat el Consell d'Administració de Cugat Mèdia va decidir iniciar aquest procediment de concurs públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.