Avís de perill per vent a tot Catalunya aquest divendres

Aquesta situació també suposa que hi hagi perill d'incendi


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una ventada a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Imatge d'arxiu d'una ventada a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Protecció Civil ha activat l'alerta del pla VentCat per la previsió de fortes ràfegues de vent a partir de la mitjanit de dijous. Segons ha informat Protecció Civil a través de les xarxes socials, aquest divendres a la tarda les ventades seran generalitzades a tot Catalunya. En el cas de Sant Cugat i del Vallès Occidental, el nivell de perill per aquest divendres és d'1/6 de 6 h a 12 h, de 2/6 de 12 h a 18 h, i d'1/6 de 18 h a 00 h. La recomanació és que s'extremin les precaucions en la conducció i en totes les activitats que es realitzin a l'aire lliure.

El VentCat constitueix un pla especial amb la finalitat de disposar d'una planificació d'emergències que permeti afrontar i gestionar eficaçment les incidències i emergències que es puguin produir per efectes del fort vent a tot el territori català.

La situació de vent també fa que hi hagi un perill d'incendi entre alt i molt alt, segons indica l'informe d'episodi de perill d'incendi forestal emès pel Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.