SOS Bosc de Volpelleres: 'Farem tot el que sigui possible per evitar la tala dels arbres del bosc'

Unes 200 persones s'han concentrat per demanar que l'edifici de l'escola La Mirada es construeixi fora del bosc


  • Comparteix:

Unes 200 persones s'han concentrat aquest diumenge al migdia a la plaça d'Octavià per insistir en la defensa del bosc de Volpelleres. La manifestació estava convocada per SOS Bosc de Volpelleres, Adenc, el Fons Mundial per a la Natura Barcelona, l'Assemblea pel Clima, Fridays for future, l'Associació El Mussol i Greenpeace. Com ja han fet amb altres manifestacions, les associacions ecologistes han demanat que l'edifici de l'escola La Mirada es construeixi fora del bosc de Volpelleres. Però aquest cop ho han fet oferint a la ciutadania els seus arguments i responent preguntes i dubtes de les persones concentrades.

D'aquesta manera, tothom que ho ha volgut hi ha dit la seva. Després de les intervencions, s'ha llegit un manifest en què han exigit a l'Ajuntament que s'estableixi una moratòria i s'insti les entitats a constituir una taula decisòria "que valori les alternatives d'emplaçament de l'edifici de l'escola presentades per SOS Bosc de Volpelleres i Adenc".

Lourdes Marimon, representant de la plataforma SOS Bosc de Volpelleres, ha explicat que el que s'intenta evitar amb accions com aquesta és "la destrucció del nostre bosc". "Les accions seran pacífiques, però per evitar la tala segur que farem tot el que sigui possible, perquè és el que tenim a les nostres mans", ha afegit.

La manifestació s'ha tancat amb els assistents cantant la cançó 'No serem moguts', adaptant algun fragment de la lletra a la seva causa.


Lourdes Marimon

La resposta de totes les persones és que amb aquesta acció social intentem evitar la destrucció del nostre bosc. Les accions seran pacífiques, però per evitar la tala segur que farem tot el que sigui possible, perquè és el que tenim a les nostres mans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.