Comencen els treballs previs per a la construcció de l'escola La Mirada

SOS Bosc de Volpelleres ha penjat pancartes als arbres per alertar del que qualifiquen de "procés de destrucció del bosc"


Temes relacionats

SOS Bosc de Volpelleres: 'Farem tot el que sigui possible per evitar la tala dels arbres del bosc' ( 6/nov/22)

El futur de l'escola La Mirada, a debat: famílies i ecologistes ( 5/nov/22)


  • Comparteix:

Els treballs previs perquè la construcció de la nova escola La Mirada sigui possible han arrencat aquest dilluns al matí. Una excavadora ha començat a preparar el terreny on s'hauran de trasplantar alguns dels arbres que ara són al parc del Bosc de Volpelleres, a l'espai on es construirà l'edifici. Davant això, una desena de membres de la plataforma SOS Bosc de Volpelleres s'han mobilitzat penjant cartells als arbres, ja que estan decidits a protegir aquest entorn natural.


Els membres de SOS Bosc de Volpelleres, penjant un dels cartells

Els membres de SOS Bosc de Volpelleres, penjant un dels cartells / Foto: Cugat Mèdia

Les pancartes duen lemes com "El bosc no es toca", "No tocar, soc vida", o "No ens mateu". Pepa Ruf, membre de SOS Bosc de Volpelleres, ha explicat a Cugat Mèdia que els cartells estan pensats perquè la gent sàpiga que s'ha engegat el que qualifica de "procés de destrucció del bosc". "Estem començant ja a alertar, i a cridar la gent que es manifesti i mostri el seu rebuig. És increïble, però hi ha gent, fins i tot del barri, que no té ni idea del que està passant", ha apuntat Ruf.

Des de la plataforma també han avisat que convocaran una concentració per aquest dimarts.

Crida a buscar una alternativa

SOS Bosc Volpelleres ha presentat una instància a l'Ajuntament i ha enviat un correu electrònic als grups municipals per demanar "que creïn urgentment una taula de diàleg conjunta per estudiar seriosament les ubicacions de l'escola La Mirada". Proposen que participin d'aquest espai representants de l'Ajuntament, de l'AFA La Mirada i de SOS Bosc Volpelleres.


Pepa Ruf

Estem posant tota una sèrie de cartells perquè la gent que vingui al bosc sàpiga que ja ha començat el procés de destrucció del bosc. Estem començant ja a alertar, i a cridar la gent que es manifesti i mostri el seu rebuig. És increïble, però hi ha gent, fins i tot del barri, que no té ni idea del que està passant.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Últim "servei" que farà Ingla a Sant Cugat, serà destrossar el bosc de Volpelleres, per una qüestió d'orgull, marxarà havent estat la pitjor alcaldessa de Sant Cugat.

Pere Ferrer Morello. Enviat el 8/nov/22


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.