Leonor Gómez (CPA): 'No podem esperar sine die una oferta de l'Ajuntament per la seu'

L'entitat celebra el 45è aniversari aquest diumenge amb una missa a l'Església del Monestir


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la seu del CPA / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la seu del CPA / Foto: Cugat Mèdia

El Centro Popular Andaluz (CPA) de Sant Cugat celebra aquest diumenge el 45è aniversari amb la incògnita sobre el futur de la seva seu, en venda i sobre la qual l'Ajuntament ha manifestat interès a adquirir-la. Ara bé, la presidenta de l'entitat, Leonor Gómez, avisa que no poden 'estar esperant sine die' que es concreti una oferta del consistori: 'Quan comencin a arribar ofertes [de privats], les sotmetrem a estudi'. La taxació de l'edifici és d'1,5 milions d'euros; l'opció que baralla l'Ajuntament és pagar 1 milió i elaborar un conveni d'usos perquè l'entitat pogués fer ús de les instal·lacions.

Els pagaments de la hipoteca, taxes com l'IBI i dels subministraments són algunes de les despeses que fan que el CPA estigui passant "un temps complicat". La venda de l'edifici serviria per descarregar aquesta pressió, però de moment no tenen "cap altra notícia" de l'Ajuntament.

Malgrat la incertesa i la "ressaca Covid", Gómez ha explicat que els projectes del CPA "continuen estant vigents". "A mesura que aixequem el cap, com mínim les activitats seran les d'abans", ha explicat la presidenta de l'entitat, que manté ferma la voluntat d'obertura a la ciutadania.

La celebració del 45è aniversari tindrà lloc el 20 de novembre a les 11 h. Serà amb una missa 'rociera' a l'Església del Monestir, amb el Coro Amigos del Rocío, de Mollet del Vallès. "És molt emocionant", ha assegut Gómez. Així, es torna a organitzar una missa cantada, després que enguany no se celebrés la tradicional Cruz de Mayo. Un cop acabi la cerimònia religiosa, la celebració es traslladarà a la seu del CPA, on hi haurà un pica-pica.



Leonor Gómez

Ja no podem estar esperant sine die. Ja comencem a tenir problemes que fan difícil la situació. Quan comencin a arribar ofertes, les sotmetrem a estudi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.