Torna 'Converses consentides' a Ràdio Sant Cugat amb moltes novetats

El programa s'emetrà per Ràdio Sant Cugat els divendres a les 12 h


  • Comparteix:

Àlvar Roda, Toni Samsó i Rogeli Pedró / Foto: Cugat Mèdia

Àlvar Roda, Toni Samsó i Rogeli Pedró / Foto: Cugat Mèdia

Arranca la tercera temporada de 'Converses consentides', el programa de Ràdio Sant Cugat conduït per Toni Samsó, Àlvar Roda i Rogeli Pedró. En el primer programa de la temporada, que s'emetrà aquest divendres a les 12 h, la convidada a conversar amb aquest trio santcugatenc serà l'escriptora Nora Anne Patron, 'molt vinculada a la ciutat i una de les impulsores més antigues d'ASDI', segons ha explicat Samsó a Cugat Mèdia.

Samsó també ha avançat que les persones convidades ja no seran exclusivament dones, sinó que aquesta temporada esperen comptar també amb homes i amb entitats. Una altra de les novetats d'enguany serà la periodicitat, ja que el programa, que fins ara era setmanal, passarà a ser mensual.

El que sí que es mantindrà és el to distès de les converses, el sentit de l'humor i el repàs dels temes locals. "De l'únic que no parlem és de política", ha aclarit Samsó.

El programa es podrà escoltar el segon divendres de mes a les 12 h i dissabte, a la mateixa hora, serà la reemissió.


Toni Samsó

Aquest any variarem i farem convidades i convidats, per abarcar més gent i perquè hi ha persones que ens fa gràcia que participin al programa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.