Sant Cugat acull Festa del Vi Novell pel tancament del Palau Robert per rates

El Celler Modernista acollirà la primera edició d'aquesta festa que se celebra fora de Barcelona


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un tast / Foto: Ajuntament (Efren Montoya)

Imatge d'arxiu d'un tast / Foto: Ajuntament (Efren Montoya)

La Festa del Vi Novell es trasllada aquest any a Sant Cugat. El Celler Modernista serà l'escenari d'aquesta trobada que surt de Barcelona per primera vegada, ja que una plaga de rates ha obligat a tancar el Palau Robert, on estava prevista l'activitat. Així, la Festa del Vi Novell aterra aquest dissabte al municipi amb una àmplia varietat de vins d'arreu del territori acompanyats de música en directe.

Enguany, la festa està organitzada per Vins Noe i l'Associació de Productors de Vi Novell, amb la col·laboració de l'Ajuntament i de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI).

Des de l'organització, valoren el canvi d'ubicació com "una oportunitat". "Aquest any hi ha hagut la mala sort que al Palau Robert tenen una plaga de rates i l'han hagut de tancar. Per tant, no s'hi podrà realitzar la festa", ha explicat el director de Vins Noe, Ton Lladó. Malgrat això, Lladó ho veu com una bona notícia per a la ciutat, ja que fa anys que estan "intentant estendre territorialment aquesta festa" i "la tradició vinícola del poble mereix una festa d'aquest estil".

Així, la Festa del Vi Novell s'instal·larà al Celler Modernista de 18 a 21 h amb una quinzena d'expositors de diferents denominacions.

L'entrada té un preu de 15 euros i inclou una copa i 10 tiquets per degustar 10 vins "joves, vius i frescos", ha destacat Lladó. S'hi podran trobar propostes de la Conca de Barberà i l'Empordà, entre d'altres. Tot plegat, amenitzat amb la música en directe del duet format per Alba Cayuela i Claes Magnet, que interpretaran peces de jazz clàssic i bossa nova.

Les entrades es poden adquirir a la web de Vins Noe.


Ton Lladó

Tenim la instal·lació òptima, que és el Celler Modernista, i la tradició vinícola del poble mereix una festa d'aquest estil. Si la podem continuar organitzant amb la col·laboració de l'Ajuntament, l'INCAVI i els productors de vi novell, no serem nosaltres els que direm que no.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.