Obre Brevet Cycling Cafè, la nova cafeteria sostenible per a ciclistes

La cafeteria ha obert portes aquest novembre a Sant Cugat


  • Comparteix:

Exterior de la nova cafeteria Brevet Cycling Cafe, que acaba d'obrir aquest novembre a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Exterior de la nova cafeteria Brevet Cycling Cafe, que acaba d'obrir aquest novembre a Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Brevet Cycling Cafè ha obert portes aquest novembre a Sant Cugat. L'establiment ocupa el lloc de l'antic Restaurant Can Mora, a la Rambla de Can Mora, a tocar de la plaça Can Quitèria. La cafeteria està fent una obertura lenta, però preveu inaugurar oficialment després de les festes de Nadal. Tot i això, els clients ja poden gaudir de la part de cafeteria i d'alguns plats de la carta, amb productes saludables i de proximitat pensats especialment per a ciclistes i tot tipus d'esportistes.

La nova cafeteria pretén ser el primer espai de referència per a ciclistes amb productes sostenibles i de proximitat. "Nosaltres som ciclistes i amants del cafè i el menjar saludable i no trobàvem un lloc amb aquestes característiques aquí a Sant Cugat", ha explicat un dels socis fundadors de la cafeteria, Adolfo Tannenbaum, a Cugat Mèdia.

El negoci està obert a tota mena de públic, tot i que el concepte inicial és una cafeteria pensada per a ciclistes. "Hem vist que durant els caps de setmana venen molts ciclistes que tornen d'excursió, però durant la setmana venen clients de perfils molt diferents", ha especificat Tannenbaum.

Imatge de l'interior de la nova cafeteria per a ciclistes

Imatge de l'interior de la nova cafeteria per a ciclistes / Foto: Foto: Cugat Mèdia

La nova cafeteria unifica els conceptes "sostenibilitat, cafè i ciclisme", ha destacat Tannenbaum. L'objectiu és fomentar el consum responsable i oferir alternatives per a ciclistes i esportistes professionals. La carta inclou un apartat especial dissenyat per a esportistes i han habilitat un espai per a guardar les bicicletes. Però el tret distintiu del local és el cafè. Tannenbaum ha assegurat que treballen amb determinades marques ecològiques i d'especialitat, per oferir un cafè "únic, diferent i de molta qualitat".

Durant la reforma de l'establiment han apostat pels proveïdors locals i la majoria són de Sant Cugat. "Creiem que la sostenibilitat comença amb els petits detalls. Contractar un proveïdor més barat però que ve de més lluny no ens surt a compte per la contaminació que implica", ha manifestat Tannenbaum.

Aquest és el primer d'altres locals que els socis de Brevet obriran tant dins com fora de Catalunya. Tannenbaum ha assegurat que tenen "la idea d'obrir unes quantes cafeteries més i la propera serà a Bilbao" i ha afegit que de moment estan molt "sorpresos i satisfets amb la rebuda per part dels clients".


Adolfo Tannenbaum

Vam escollir obrir a Sant Cugat perquè crèiem que feia falta un lloc ciclista de referència a la ciutat. Nosaltres som ciclistes i amants del cafè i el menjar saludable i no trobàvem un lloc amb aquestes característiques aquí a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.