FAKE NEWS: Un accident que passa per un robatori

L'Ajuntament desmenteix que s'hagi encastat un vehicle per robar a un immoble


  • Comparteix:

Aquesta fotografia correspon a un accident i no a un robatori / Foto: Policia Local

Aquesta fotografia correspon a un accident i no a un robatori / Foto: Policia Local

L'Ajuntament demana precaució amb les informacions que alerten sobre un increment dels robatoris a Mira-sol. L'avís respon a una publicació a Instagram en què s'assegura que s'han produït diversos robatoris a habitatges i trasters al barri als quals s'ha utilitzat un vehicle robat per encastar-lo contra les propietats. Segons ha informat el consistori, la informació publicada no és certa i la fotografia que l'acompanya correspon a l'accident d'una veïna en entrar a l'aparcament privat.

Segons la Policia Local, l'incident es va produir quan la veïna va encastar el seu vehicle en deixar-lo desfrenat, i en cap cas, respon a un robatori o intent de robatori.

És per això que l'Ajuntament demana consultar sempre les fonts oficials i verificar les informacions. De moment, el consistori ha denunciat a Instagram el perfil @santcugat_denuncia que és qui ha difós aquesta informació, de la qual també s'han fet ressò altres usuaris com Vox Sant Cugat.


Hi ha un repunt de robatoris?

Els Mossos d'Esquadra descarten, en declaracions a Cugat Mèdia, que s'estigui produint un repunt de robatoris a Sant Cugat. En tot cas, expliquen que amb el canvi d'hora i el fet que es fa fosc més d'hora, es produeix un increment de delictes d'aquest tipus en comparació amb la resta de l'any. Tot i això, el cos policial assegura que les dades són similars a les de l'any passat en aquesta època.

Per fer-hi front, la policia catalana està fent "molta presència uniformada i de paisà", en coordinació amb la Policia Local, sobretot a les zones més vulnerables. Les àrees més susceptibles a patir robatoris són aquelles properes a zones boscoses o semi boscoses.

Els Mossos asseguren que les alarmes han dissuadit els delinqüents en diversos intents d'incursió. Tot i això, han constatat fets on els propietaris de l'habitatge estan fora i s'obliden de connectar l'alarma, cosa que facilita als lladres l'entrada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.