El futur de la masia de la Torre Negra, a debat a l'Assemblea Ciutadana

La primera sessió d'aquest espai participatiu arriba aquest dimecres


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la masia de la Torre Negra / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu de la masia de la Torre Negra / Foto: Cugat Mèdia

El futur sobre la conservació de la masia de la Torre Negra i l'encaix amb l'entorn serà el tema al voltant del qual girarà la primera Assemblea Ciutadana de Sant Cugat. Tindrà lloc aquest dimecres a les 18 h a la Casa de Cultura, oberta a tota la població de la ciutat de més de 16 anys i a entitats. Les inscripcions, però, ja estan tancades.

A la trobada s'hi abordaran "reflexions, iniciatives o propostes d'idees de la temàtica de l'assemblea".

Com funciona l'Assemblea Ciutadana?

  • Es convocarà almenys una vegada cada any, a petició del ple municipal, la Junta de Govern o el Consell de Ciutat. També ho podrà solicitar la ciutadania, recollint 300 signatures de persones empadronades a Sant Cugat majors de 18 anys.
  • El Consell de Ciutat, amb el suport de l'àrea de Participació Ciutadana, designarà una comissió que convocarà, organitzarà i dinamitzarà les trobades.
  • Tothom major de 16 anys pot participar en l'Assemblea Ciutadana. Caldrà inscriure's a títol personal o com a entitat, ja sigui per intervenir o simplement com a oient.
  • Les intervencions s'hauran de presentar prèviament i les haurà de validar la comissió organitzadora. Quan estiguin presentades, es publicaran al portal decidim.santcugat.cat, amb l'objectiu que aportin "reflexió, ser iniciatives o proposar idees de la temàtica de l'assemblea".
  • Per tal de garantir un recorregut per a les propostes presentades, aquestes es traslladaran a l'òrgan competent (Junta de Govern, departament, consell de barri o sectorial), i la comissió de l'Assemblea farà el control i seguiment pertinent.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.