L'Escola Pi d'en Xandri rep una visita molt especial: Mariona Escoda

La cantant ha ofert una xerrada al centre, en el marc del programa 'Bo, Sa, D'Aquí'


  • Comparteix:

Mariona Escoda, la guanyadora del concurs 'Eufòria' de TV3, ha visitat l'Escola Pi d'en Xandri aquest dimarts. La visita s'ha fet en el marc del programa 'Bo, Sa, D'Aquí', que apropa artistes coneguts a les escoles que tenen un compromís amb els productes quilòmetre zero i sostenibles, i que ofereixen una alimentació saludable i de proximitat.


Els infants han rebut Mariona amb tots els honors

Els infants han rebut Mariona amb tots els honors / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

D'aquesta manera, els alumnes del Pi d'en Xandri han gaudit d'una xerrada amb la cantant, que també ha fet un tast a la cuina de l'escola. En acabat, Mariona Escoda ha descrit l'activitat com a molt maca, "perquè m'adono de coses que jo no sabia que estaven passant i que són super interessants", ha explicat. "I el menjar, t'he de dir que m'ha flipat. És boníssim, i es nota que és de qualitat", ha confessat parlant del tast.

Mariona a la cuina de l'escola Pi d'en Xandri

Mariona a la cuina de l'escola Pi d'en Xandri / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

La cantant també s'ha mostrat molt agraïda per com l'han rebut els alumnes, assegurant que els infants són "el públic més sincer que tens". De fet, des de 'Bo, Sa, D'Aquí', la presentadora de l'esdeveniment, Brigitte Barea, ha comentat que la canalla estava "encantadíssima". "Han quedat meravellats. A més, han pogut preguntar totes les inquietuds que tenien vers la Mariona. I han parlat també una mica del tema de l'alimentació", ha afegit.

La canalla ha pogut fer preguntes a Mariona

La canalla ha pogut fer preguntes a Mariona / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Altres centres de Sant Cugat que han participat en el programa 'Bo, Sa, D'Aquí' són l'Institut Escola Catalunya o l'Escola Joan Maragall.




Mariona Escoda

És maco per a ells, i és maco per a l'escola i per a mi també. Perquè m'adono de coses que jo no sabia que estaven passant i que són super interessants. I el menjar, t'he de dir que m'ha flipat. És boníssim, i es nota que és de qualitat.

Brigitte Barea

Estaven els nens encantadíssims. Han quedat meravellats. A més, han ofert aquesta xerrada, han pogut preguntar totes les inquietuds que tenien vers la Mariona. I han parlat també una mica del tema de l'alimentació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.