El Nucli Antic, protagonista del 'Línia Directa' exterior de novembre

El bar de La Unió, el pla d'asfaltatge, els carrils bici i l'incivisme, el Mercat Vell o la plaga de cotorres, els temes que respon l'alcaldessa


  • Comparteix:

El penúltim 'Línia Directa amb l'alcaldessa' exterior està dedicat al districte del Nucli Antic. Mireia Ingla ha respost les preguntes que li han fet nou veïns del centre de la ciutat amb temes tan variants com la plaga de cotorres i els seus nius gegants o l'incivisme d'alguns conductors circulant pels carrils bici, en especial per l'Anella Verda. El president de la Unió ha preguntat pel conveni amb l'Ajuntament per a la gestió dels espais compatits del nou edifici de la Unió, i des del Club Patí Hoquei Club li han demanat quan s'executarà el projecte de millora dels pavellons de la Rambla del Celler. La mobilitat per accedir a les escoles en bicicleta i la continuïtat dels agents cívics són altres temes que han sortit a la xerrada de l'alcaldessa amb els veïns.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.