Entra en vigor el nou límit de velocitat a l'AP-7 de 100 km/h al Vallès

És una de les mesures previstes en el pla de Govern i Estat per reduir la sinistralitat a la via


Temes relacionats

La velocitat màxima a l'AP-7 al Vallès es redueix a 100 km/h ( 9/nov/22)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'AP-7 / Foto: ACN

Imatge d'arxiu de l'AP-7 / Foto: ACN

El tram Granollers-el Papiol de l'AP-7, del quilòmetre 133 al 161, queda limitat a 100 quilòmetres per hora, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. És una de les mesures del pla d'actuació pactat a principis de novembre entre el Govern i el Ministeri de Transports per reduir la sinistralitat i inclou el tram paral·lel a la B-30 al seu pas per Sant Cugat. Aquest pla preveu actuar en quatre trams de l'autopista, que sumen 83 quilòmetres. A banda de l'esmentat, la reducció s'aplicarà també al tram Calafat-l'Ampolla. Al tram Altafulla-Constantí, direcció sud, es col·locarà un radar de tram per garantir que no se superen els 120 quilòmetres per hora. Finalment, a la ronda de Girona, un dels quatre carrils es convertirà en un vial reservat a les incorporacions i sortides.



Com ja va informar el Servei Català de Trànsit, la intenció és establir en aquest tram controls de la velocitat dels Mossos Esquadra i d'Infraccions amb els mitjans aeris de l'SCT. A més, s'instal·larà en aquest tram un sistema de velocitat variable, controlat per l'SCT.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.