La plaça d'Octavià, punt de trobada en femení per reivindicar les cures

La jornada 'Dignifiquem les cures' ha comptat amb actuacions, una lectura de poemes i paradetes de llibres i te


  • Comparteix:

La pallassa Lola ha encetat la jornada / Foto: Cugat Mèdia

La pallassa Lola ha encetat la jornada / Foto: Cugat Mèdia

La plaça d'Octavià ha acollit aquest diumenge al matí la jornada 'Dignifiquem les cures', una proposta emmarcada dins el 25-N, el Dia Internacional Contra les Violències Masclistes. La iniciativa estava organitzada per l'Ajuntament, per l'Associació Noestasola i per l'Associació Eclíptiques, que ha muntat un parell de paradetes de llibres i te.

D'entrada, s'ha ofert una actuació de la pallassa Lola, seguida d'una lectura de poemes amb Gemma Almagro i Cata Carmona. Més endavant, Eclíptiques i Noestasola han presentat els seus projectes, i l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental ha explicat un projecte que està començant, encarat a la creació d'una cooperativa de cures. Per acabar, s'ha tancat amb la música de PD Antígones.

La parada de l'Associació Eclíptiques d'aquest diumenge

La parada de l'Associació Eclíptiques d'aquest diumenge / Foto: Cugat Mèdia



Des del servei de Ciutadania de l'Ajuntament, Carmina Lluch ha comentat que l'objectiu de la jornada 'Dignifiquem les cures' és "posar en evidència el paper de la dona en aquest espai, la situació en què es troba, donar-li la importància que cal, i que tingui els recursos". "Perquè no sigui un element més estructural que creï discriminació", ha argumentat Lluch.

La programació que commemora el 25-N a Sant Cugat s'allargarà fins al 30 de novembre. A banda, fins al divendres 2 de desembre es pot visitar a la Casa de Cultura l'exposició 'Les altres dones del s. XXI'.







Carmina Lluch

Posar en evidència el paper de la dona en aquest espai, la situació en què es troba, donar-li la importància que cal, i que tingui els recursos. Perquè no sigui un element més estructural que creï discriminació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.