El Zoom Festival 2022 reconeix el programa 'Pica Lletres' com al Millor Format de TV Català

Cugat Mèdia coprodueix l'edició del Vallès, juntament amb Canal Terrassa


  • Comparteix:

Una imatge del programa / Foto: Cugat Mèdia

Una imatge del programa / Foto: Cugat Mèdia

El 'Pica Lletres', un concurs de la Xarxa Audiovisual Local i Produccions Audiovisuals Antàrtida i del qual Cugat Mèdia coprodueix l'edició del Vallès amb Canal Terrassa, ha guanyat el premi DO Catalunya al Millor Format de TV Català. El guardó es concedeix en el marc del Zoom Festival, i en aquest cas l'atorga el públic per votació popular.

La gala del certamen ha tingut lloc al Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada aquest dissabte a la nit. Joana Vallès, directora de continguts de la XAL, i Òscar Rodríguez, productor executiu d'Antàrtida, han recollit el guardó. El 'Pica Lletres' és un concurs dedicat a l'aprenentatge de la llengua catalana que consisteix a lletrejar paraules i a resoldre diferents jocs lingüístics. Els seus participants són alumnes de secundària de centres educatius de tot Catalunya. En la versió radiofònica del concurs, hi poden participar els alumnes que estiguin cursant 2n d'ESO; i en la versió televisiva, hi poden participar els alumnes que són a 3r d'ESO.

RECUPERA ELS PICA-LLETRES DEL VALLÈS



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.