Arrenca l'operació sortida pel pont de desembre

El Servei Català de Trànsit preveu la mobilització de prop de mig milió de vehicles


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Mossos d'Esquadra

Imatge d'arxiu / Foto: Mossos d'Esquadra

El Servei Català de Trànsit preveu que aquest divendres uns 470.000 vehicles es mobilitzin en l'operació sortida pel pont de desembre. És el primer tram de la sortida, ja que es calcula que uns 420.000 més ho facin a partir de dimecres 7 de desembre. De la mateixa manera, el retorn també es preveu en dues fases amb uns 240.000 vehicles de retorn el 6 de desembre i uns 250.000 més diumenge 11.

Davant d'aquest volum de mobilitat previst, es posen en marxa una sèrie de mesures extraordinàries:

  • Restricció de camions el diumenge 11 a l'AP-7 entre les 17 i les 21h.
  • Limitació de camions: en les operacions sortida del dia 2 i el dia 7 hi haurà limitació de circular per la dreta i a 80 km/h en el tram central de l'AP-7 (Granollers-Martorell) i en la zona del sud de l'AP-7 on només hi ha dos carrils.
  • En les operacions de retorn hi haurà limitacions de circular per la dreta i a 80 km/h en aquells trams de l'AP-7 on es col·loquin carrils addicionals en sentit contrari.
  • S'instal·laran carrils addicionals en diversos trams de l'AP-7 (entre Llinars i Montornès i entre Vilafranca i el Papiol) durant les operacions tornada, especialment la del diumenge 11. També un carril addicional a la C-17 a Ripoll el diumenge 11.
  • Hi haurà un desplegament especial de Mossos de Trànsit al territori durant les operacions de sortida i retorn i durant tota la setmana per tal de vigilar els grans moviments de vehicles i sobretot la mobilitat interna.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.