El conflicte per La Mirada trenca l'Associació de Veïns de Volpelleres

Dos membres de la junta van dimitir i el president va posar el càrrec a disposició dels veïns, però aquests l'han ratificat


  • Comparteix:

Imatge de l'última manifestació de SOS Bosc Volpelleres / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'última manifestació de SOS Bosc Volpelleres / Foto: Cugat Mèdia

La junta de l'Associació de Veïns de Volpelleres està en crisi per la dimissió de dos membres arran del posicionament del seu president, Marc Garcia, en el conflicte de La Mirada. En la reunió dels veïns d'aquest dilluns al vespre, Garcia havia posat el seu càrrec a disposició dels veïns, però no li han acceptat i l'han ratificat amb 26 vots a favor, 6 vots en contra i 1 abstenció. D'aquesta manera, ara mateix la junta de Volpelleres ha de trobar un tresorer i un vocal, que són els membres dimitits després que Garcia s'erigís en el portaveu de la plataforma SOS La Mirada. El president de l'associació, però, ja ha anunciat que renuncia a fer de portaveu, però que seguirà formant part de la plataforma a títol individual.

L'Associació de Veïns de Volpelleres ha viscut aquest dilluns una reunió difícil després dels últims esdeveniments. La setmana passada va néixer la plataforma SOS La Mirada com a contrapès a SOS Bosc de Volpelleres, i el president de l'AV, Marc Garcia, va parlar a Cugat Mèdia com a portaveu de la plataforma, però desvinculant-se l'associació. Malgrat això, les paraules de Garcia no van agradar a una part de la junta, i en una entrevista al Tot Sant Cugat el tresorer, Ignasi Nicolas, i un dels quatre vocals, Albert Biosca, van anunciar que dimitien perquè no estaven d'acord amb el fet que l'AV es posicionés en el conflicte de l'escola.

Aquests dos membres de la junta dimitits també posaven en dubte la votació que es va fer aquest dilluns per ratificar o no el president Marc Garcia, ja que asseguren que des de la setmana passada s'han duplicat els veïns apuntats a l'AV.

Per reafirmar el paper de neutralitat de la junta actual de l'Associació de Veïns, Garcia ja no farà més de portaveu de SOS La Mirada, i a més, convidaran a SOS Bosc Volpelleres a una reunió de veïns perquè expliquin els seus motius, després que dilluns fos l'AFA de la Mirada qui expliqués la seva versió del conflicte.

CONSULTA LA CRONOLOGIA DEL CONFLICTE DE LA MIRADA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.