La Coral Jove de Sant Cugat guanya el 38è 'Certamen Coral Villa de Avilés'

L'esdeveniment ha acollit aquest cap de setmana a nou corals provinents de diferents punts de l'Estat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Coral Jove del Conservatori de Sant Cugat/Foto: Coral Jove Sant Cugat

Imatge d'arxiu de la Coral Jove del Conservatori de Sant Cugat/Foto: Coral Jove Sant Cugat

La Coral Jove del Conservatori de Sant Cugat, sota la direcció de Raimon Romaní, ha guanyat el primer premi al 38è 'Certamen Coral Villa de Avilés', un acte que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Avilés (Astúries). Enguany, nou corals provinents de Sant Cugat, Barcelona, Madrid, Astúries, Valladolid, Albacete i Toledo s'han acostat a la ciutat asturiana per interpretar cinc cançons durant els dos dies que ha durat l'esdeveniment.

El cor santcugatenc, que ha inclòs en el seu programa cançons com 'Anima mea', del mateix director Raimon Romaní i 'Cant d'Alegria', de Xavier Garcia Cardona, el formen estudiants d'entre 20 i 25 anys que han rebut el premi amb una "grata sorpresa" perquè "hi anaven a participar, no a guanyar", ha explicat a Cugat Mèdia el director del Conservatori Municipal de Música de Sant Cugat del Vallès, Roger Roca.

Aquesta no és la primera edició que la coral guanya el certamen. El 2018, el mateix any que es va fundar, el cor ja va quedar en primera posició, a més de rebre el premi a la millor interpretació d'una cançó asturiana, un reconeixement que enguany també ha rebut.

Els joves han estat guardonats amb 2.000 euros i el jurat, format per professionals de la música com Iván Carriedo, Eva Ugalde, Guillermo Martínez, Basilio Astúlez i Ana González, els ha fet entrega del trofeu 'Exmo Ayto de Avilés'.



Tall Roger

Aquesta edició ha sigut tota una sorpresa perquè a participació no estava condicionada per anar a gunyar sinò a participar



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.