L'eufòria blaugrana s'encomana a les mones de Pasqua d'enguany


  • Comparteix:

Les figures mediàtiques tornen a protagonitzar les figures dels tradicionals pastissos

Les figures mediàtiques tornen a protagonitzar les figures dels tradicionals pastissos

Els futbolistes Eto'o i Ronaldinho i els protagonistes d'Els Increïbles o dels Lunnis són les principals figures que decoren les mones de Pasqua d'enguany. Els pastissers de la nostra ciutat coincideixen que les vendes de les tradicionals mones han augmentat lleugerament aquest any, i que són molts els clients que ja han fet les seves comandes, per no quedar-se sense la mítica figura que fa les delícies dels més petits.

Els aparadors de les pastisseries i forns de Sant Cugat exposen des de fa uns dies les mones de Pasqua elaborades amb els ingredients tradicionals. Enguany, els pastissers de la nostra ciutat esperen un increment lleuger de les vendes, i coincideixen que els clients ja han començat a realitzar les comandes des de fa una setmana.

Com cada any els personatges mediàtics són les principals figures de les mones. Enguany, els jugadors de futbol Eto'o i Ronaldinho són les estrelles indiscutibles, però Jaume Sàbat, propietari de la pastisseria Sàbat, ha explicat que també hi ha lloc per personatges mítics com els Simpsons. En aquest sentit, el pastisser ha avançat que es podrà veure una figura gran d'aquests personatges a l'aparador d'una de les seves pastisseries amb la finalitat d'atraure els més petits.

Jaume Sàbat

Aquest any hem fet a l'Etoo per exemple amb xocolata plana i a l'aparador tenim als Simpsons que és més clàssic. El posem a l'aparador per atraura a la canalla.


De la mateixa manera s'ha expressat Josep Maria Roura, propietari de la pastisseria Roura, que ha explicat que encara que utilitzen sempre personatges populars de la televisió, la seva pastisseria no deixa de banda els personatges més clàssics de la Disney i la Warner Bros.

Josep Maria Roura

Continuem parlant de la mona de tota la vida. Però la novetat com cada any és el que ens marca la televisió i el cinema. De totes maneres, no deixem de banda als personatges més tradicionals de la Disney i la Warner Bross.


Pel que fa als preus, a la pastisseria Sàbat enguany han pujat un euro respecte l'any passat, i a la pastisseria Roura pujarà un 3% respecte a anys anteriors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.