Els habitants de la casa on s'ha estavellat un vehicle de neteja s'allotjaran a un aparthotel

La previsió és que el vehicle es retiri al llarg de la setmana vinent


  • Comparteix:

Els habitants de la casa on aquest dijous s'ha estavellat un vehicle del servei municipal de neteja (concessionat a Valoriza) s'allotjaran a un aparthotel ofert pels Serveis Socials mentre les asseguradores defineixen quina cobertura fan del sinistre. A l'habitatge hi viuen un matrimoni format per un home de 74 anys i una dona de 67 anys, a qui s'ha facilitat des de l'Ajuntament roba i medicació, han explicat fonts municipals 'per donar resposta a la situació d'emergència social, entenent que s'han quedat sense casa ni objectes personals d'un dia per l'altre'.

De moment, el vehicle, que ha quedat encastat dins de la casa, encara no s'ha pogut retirar, ja que els Bombers consideren que perilla la integritat de la construcció. De fet, no s'hi pot entrar ni tan sols per recollir efectes personals. Des de l'Ajuntament apunten que la previsió és que el vehicle pugui retirar-se durant la setmana vinent.

Imatge del sinistre

Imatge del sinistre / Foto: Ajuntament de Sant Cugat


Els fets van tenir lloc aquest dijous al migdia al carrer del Diamant, quan el conductor del vehicle, que anava acompanyat per un altre operari, hauria perdut el control del vehicle a la pujada del carrer del Monestir de Poblet. El camió va estavellar-se contra la casa, va penetrar-la i va quedar encastat. Afortunadament, en aquell moment no hi havia ningú a l'immoble i no es va lamentar cap ferit.

Tant l'Ajuntament com Valoriza han lamentat els fets. L'empresa concessionària, per la seva banda, ha obert una investigació per dirimir els motius de l'accident.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.