La tradicional Fira de Santa Llúcia adorna i ambienta les Planes

Diverses paradetes nadalenques i activitats gratuïtes s'han instal·lat a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau


  • Comparteix:

Imatge de la Fira de Santa Llúcia al barri de Les Planes / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la Fira de Santa Llúcia al barri de Les Planes / Foto: Cugat Mèdia

La plaça del Coll de la Creu d'en Blau de les Planes ha acollit, durant tot el diumenge, diferents paradetes amb temàtica nadalenca i activitats de franc per a tothom en motiu de la Fira de Santa Llúcia. La tradicional celebració, organitzada per la Comissió de Festes, persegueix l'objectiu de fer poble i obrir-se també a nous visitants. A part de les taules on s'han ofert treballs manuals, figuretes i dolços, s'ha fet una xocolatada popular, una actuació musical del grup Backline Choir i rom cremat per arrodonir la jornada.

El clima que s'ha respirat durant la celebració ha estat familiar i hi han participat entitats i col·lectius del barri, com el de la gent gran, el de les dones, el dels joves o l'associació de veïns, entre d'altres. Un dels membres de la Comissió de Festes, que també ha tingut el seu espai a la plaça, Joan Bullich, ha remarcat que la finalitat "és unir una miqueta el poble" i també que els nens "puguin gaudir i veure el que és una festa" en la seva pròpia localitat.

Una de les paradistes, Ester Parareda, de l'Agrupació Cultural i Musical, ha explicat que preparar una parada és "tradició", que porten "molts anys fent-ho" i ha destacat que "aquestes dates s'han de continuar mantenint".

La fira ha estat amenitzada amb música nadalenca i fins i tot ha rebut la visita del Pare Noel, que tampoc no ha volgut perdre's la festa i ha regalat llaminadures als més menuts, que també han gaudit d'una zona per entretenir-se.


Joan Bullich

L'objectiu és unir una miqueta el poble, és de 1.300 habitants, fem festes, la cavalcada, les fires, i més per Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.