Què es pot fer durant l'última setmana de desembre al Parc Jove de Sant Cugat?

Les activitats per a adolescents (12-18 anys) tornen a estar concentrades al parc Ramon Barnils després de l'èxit de la 1a edició de l'any passat

Imatge d'arxiu del Parc Jove / Foto: Ajuntament

Societat

Publicat el 25/des/22 per Sergi Crusells

El Parc Jove torna amb la seva segona edició després de l'èxit de l'any passat per oferir activitats gratuïtes de tota mena durant les vacances de Nadal dels joves de 12 a 18 anys. Durant dues setmanes, el Parc Ramon Barnils s'omplirà de tallers, música, esport i xerrades per a adolescents.


CONSULTA AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ DE NADAL

Activitats comunes durant tota la setmana (d'11 h a 14 h i de 16.30 h a 19.30 h)
Durant tota la setmana hi haurà el Repte extrem, un circuit amb inflables per posar a prova les teves habilitats. Cada matí també hi haurà un taller amb una manualitat nova cada dia com xapes, decoracions d'espelmes o maquillatge artístic.

Dimarts 27 de desembre
Durant tot el dia i l'endemà s'habilitarà un circuit de trial al parc perquè els més joves mostrin les seves habilitats amb les dues rodes. Una mica més calmat serà el taller de manualitats del matí, que aquest dia farà xapes i decoració d'espelmes. Igual que les xerrades que es faran durant el dia que tractaran sobre el poder transformador del mem (12 h), i l'herència del bandoler (16:30 h) i el taller d'Acro-ioga de la tarda.

El dimarts serà un dia marcat per la música i la dansa, amb les actuacions del grup de dansa de l'Escola General Giap (12:30 h), un micròfon obert de música durant tota la tarda a partir de les 16:45, un taller de K-Pop (18 h), un altre de danses urbanes (19 h) i per acabar una exhibició de danses urbanes per Global Movement a les 20 h.

Dimecres 28 de desembre
A banda del taller de trial, que seguirà habilitat, als matins hi haurà tres tallers: un d'estampació en paper i Tye Die, un altre de robòtica, i per últim, un del grafiti. A la tarda, s'instal·larà a partir de les 16.30 h un mercat d'intercanvis per donar una nova vida a la roba i objectes que ja no s'utilitzin. A la mateixa hora començarà un escape room, a les 17 un taller anomenat 'emboliquem i reciclem', sobre com reciclar en aquestes dates amb tants regals, i s'acabarà amb música amb una tarda d'electrònica.

Dijous 29 de desembre
El matí estarà ple de tallers de tota mena: a les 11 h començaran els d'Hama Beads i maquillatge artístic; un altre amb l'sphero, amb el robot més petit (11:30 h); un sobre el rap (12 h); i un altre de parkour, que estarà obert tot el dia. Ja a la tarda s'obrirà un nou escape room amb una història totalment diferent, i un taller i actuació de música electrònica.

Divendres 30 de desembre
Divendres serà l'últim dia del Parc Jove de l'any i tindrà participació especial de Cugat Mèdia. A les 12 h hi haurà un taller per aprendre a fer un podcast, i a les 13 h la locució d'un pòdcast en directe a l'escenari del Parc Jove realitzat i produït íntegrament per joves de Sant Cugat. Al matí hi haurà un taller de maquillatge i lettering (11 h), es farà una gimcana tecnològica (11.30 h), i s'obrirà l'àrea de parkour durant tot el dia.

A partir de les 11 h, Cugat Mèdia participarà al Parc Jove amb dues activitats. El primer serà un taller sobre les claus del pòdcast, aquesta nova eina de comunicació que està a l'abast de tothom. I a les 13 h, locució de pòdcast en directe a l'escenari del Parc Jove realitzat i produït íntegrament per joves de Sant Cugat.

A la tarda, s'obrirà un nou escape room (16 h), un taller de còmic (17 h) i tornarà a acabar amb música amb una tarda de vinils i ska (18 h).