Quines activitats hi ha al Parc Jove de Sant Cugat aquesta setmana de Reis?

Al parc de Ramon Barnils hi haurà un circuit d'inflables, un bingo musical i tallers i espectacles de tot tipus pensats per als joves de 12 a 18 anys

Imatge d'arxiu d'una de les activitats del Parc Jove. / Foto: Ajuntament

Societat

Publicat el 31/des/22 per Sergi Crusells

El Parc Jove torna amb l'any nou per oferir activitats gratuïtes de tota mena durant les vacances de Nadal dels més joves. Després d'una setmana plena d'activitats, el parc Ramon Barnils seguirà organitzant tallers i jocs per als joves de 12 a 18 anys.


CONSULTA AQUÍ TOTA LA PROGRAMACIÓ DE NADAL

Activitats comunes durant tota la setmana (d'11 h a 14 h i de 16.30 h a 19.30 h)
Durant tota la setmana hi haurà el Repte extrem, un circuit amb inflables per posar a prova les teves habilitats. Cada matí també hi haurà un taller amb una manualitat nova cada dia com xapes, estampació de roba o circ.

Dilluns 2 de gener
Durant aquest dia hi haurà tres tallers, un de gelly print i xapes (11 h), i un altre de joies (12 h) al matí. I a la tarda hi haurà un altre taller d'estampació en roba i maquillatge de festa (16.30 h).

A més dels tallers, hi haurà un espectacle de Circ Funky (11 h), un bingo musical (17 h), i els espectacles de teatre Metamorphosis (17.30 h) i Control Freak (22 h), un espectacle de teatre, música i tecnologia.

Dimarts 3 de gener
El dimarts s'habilitarà un circuit segway durant tot el dia per provar les habilitats sobre aquest vehicle a dues rodes. Durant el matí també hi haurà l'espectacle del Circ Funky Experience i els assajos pel concurs de talents (12 h), que se celebrarà aquella mateixa tarda (17 h).

A la tarda tornarà a haver-hi espectacle de circ, aquest cop amb 4 parets i un sostre (18.30 h). I el dia acabarà amb un concert de música amb de Mortimers (22 h).

Dimecres 4 de gener
L'últim dia del Parc Jove estarà ple d'activitats esportives, tallers i espectacle. Durant tot el dia tornarà a estar habilitat el circuit de segways i també hi haurà un torneig de globus, on dos jugadors s'enfrontaran per evitar que el globus toqui a terra.

Durant el matí també hi haurà tallers, tant de malabars com de percussió. A més serà un dia de molta música, amb l'actuació d'Árboles amarillos (12 h) i un open mic (16.30 h). A la tarda hi haurà un escape room, on s'haurà de buscar el tresor de Sant Cugat. L'última activitat d'aquesta edició del Parc Jove serà un Improshow que començarà a les 22 h.