L'Escola Superior de Negocis s'alia amb Techma Business School

L'aliança reforça la formació de postgrau en l'àmbit de l'empresa


  • Comparteix:

Gemma Colom, directora de Sant Cugat Escola de Negocis, Josep Maria Trullàs, fundador ESN, Alba Campos, directora de Techma Business School i Gabriel Doménech, director de tecnologia TMBS / Foto: Cedida

Gemma Colom, directora de Sant Cugat Escola de Negocis, Josep Maria Trullàs, fundador ESN, Alba Campos, directora de Techma Business School i Gabriel Doménech, director de tecnologia TMBS / Foto: Cedida

Sant Cugat Escola Superior de Negocis (ESN) amplia la seva proposta docent mitjançant la col·laboració amb Techma Business School, la primera escola de negocis de Tarragona. Els dos centres educatius cooperaran en la formació de postgrau en competències i disciplines dins l'àmbit de l'empresa. La unió parteix d'un acord inicial de tres anys, tot i que ambdues parts tenen la intenció d'allargar-lo. Els primers resultats de l'aliança han estat un postgrau en Màrqueting Digital, un màster en Global Màrqueting i Innovació i un curs d'Influencer Màrqueting, que s'impartiran en les instal·lacions de l'ESN.

El director d'ESN, Josep Maria Trullàs, ha definit l'aliança "d'estratègica" i ha explicat que ara oferiran una "sèrie de productes" que fins ara no tenien treballats. "Estem supercontents i molt esperançats perquè això ens portarà una projecció que fins ara no teníem dins d'aquest àmbit", ha apuntat.

La directora de la Techma Business School, Alba Campos, ha recalcat que "Sant Cugat és una ciutat que té una massa d'alumnes important" i que estan "molt contents" per portar la seva cartera a la ciutat. "Entenem que és una molt bona sinergia, estem molt animats i esperem que ens vagi molt bé", ha conclòs.

A part del naixement dels tres primers programes formatius entre les dues entitats, que acollirà Sant Cugat, està previst que el pròxim curs acadèmic es faci un postgrau en Direcció de Vendes i Lideratge Comercial.




Josep Maria Trullàs

Amb Techma el que aconseguim és ampliar la nostra oferta amb cursos relacionats també amb el món dels negocis, però amb uns formats més innovadors.

Alba Campos

La veritat és que estem molt contents perquè pensem que portar tot el nostre portfoli a Sant Cugat era important.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.