Una fuita de gas provoca una explosió en un immoble del carrer Valldoreix però no causa ferits


  • Comparteix:

Tot i que tècnics de la companyia de gas han treballat tota la nit, l'acumulació de gas al fals soste de La Lionesa ha provocat l'explosió

Tot i que tècnics de la companyia de gas han treballat tota la nit, l'acumulació de gas al fals soste de La Lionesa ha provocat l'explosió

El carrer Valldoreix ja torna a estar obert al pas de vianants, després que aquest matí s'hagi produït una explosió de gas a l'edifici de la pastisseria La Lionesa. L'explosió ha provocat danys materials a la pastisseria però afortunadament no hi ha hagut cap ferit. Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat el tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana i alcalde accidental, Jaume Tubau, així com dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, membres de la policia local i de l'estatal, que han acordonat la zona i han evaquat els veïns dels immobles més propers.

L'explosió de gas s'ha produït a un quart de 8 del matí, tot i que des d'ahir a la nit els tècnics de la companyia de gas ja treballaven en la fuita.

Segons ha explicat el tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana i alcalde accidental, Jaume Tubau, els propietaris de la pastisseria La Lionesa van trucar ahir cap a les 10 de la nit perquè se sentia una forta olor de gas. Tècnics de la companyia es van traslladar fins el carrer Valldoreix, on han estat treballant durant tota la nit, però sembla que s'ha produït una concentració de gas en el fals sostre de la pastisseria que ha acabat provocant l'explosió. L'incident ha provocat danys materials, encara per quantificar, però per sort no hi ha hagut ferits. Escoltem Jaume Tubau.

Jaume Tubau

Tot sembla ser que hi hagut una concentració de gas en el fals sostre de la pastisseria i s'ha produït una explosió. Una part del fals sostre ha caigut al terra, amb la bona sort que en aquell moment no hi havia cap operari treballant. No hi ha hagut danys personals, però si materials. Lo important és localitzar la fuita, i sembla ser que ja l'han trobat.


La fuita de gas ha estat controlada aquest mateix matí i els veïns i comerciants de la zona han pogut tornar a entrar a les seves cases i comerços al migdia, tot i que no podran fer servir el gas fins que no es canviïn les canalitzacions. A primera hora del matí, l'explosió ha provocat molta expectació a la zona. Escoltem les reaccions dels propietaris del bar Imma, local contigu a la pastisseria.

veïns

A dins la lionesa ha explotat el gas i hi ha alguns enderroc. Han vingut bombers i policia i ens han desallotjat a tots. Estem esperant què passa.


El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana i alcalde accidental, Jaume Tubau, ha explicat que tot sembla indicar que no hi hauran noves explosions, ja que la fuita de gas ja està totalment controlada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.