Ja es coneixen els guanyadors del sorteig de Promusa de Jeroni Pujades

També s'ha creat una nova llista d'HPO de lloguer jove per adjudicar els pisos que van quedant buits


Temes relacionats

Obertes les inscripcions per optar a 60 pisos de lloguer públic a Can Mates (27/oct/22)


  • Comparteix:

El sorteig de Promusa s'ha celebrat al Teatre-Auditori / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El sorteig de Promusa s'ha celebrat al Teatre-Auditori / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

El sorteig per optar als 60 pisos d'Habitatge Protegit Oficial (HPO) de lloguer general de la promoció del carrer de Jeroni Pujades, al barri de Can Mates, s'ha celebrat aquest dimecres al Teatre-Auditori. Optaven a aquests habitatges un total de 2.407 sol·licitants que ja poden consultar en quina posició han quedat. A més, a l'acte també s'ha fet un segon sorteig per ordenar de nou la llista de 1.328 sol·licitants d'un HPO de lloguer per a joves. Amb aquesta nova llista, s'aniran assignant els pisos de lloguer jove que es vagin alliberant a aquelles persones de la llista que compleixin els requisits. Tot i que en aquests moments no hi ha cap pis de lloguer jove disponible, els darrers dos anys se n'han assignat 32 i 43 respectivament.


CONSULTA AQUÍ LA LLISTA DE JERONI PUJADES PER ORDRE DE POSICIÓ AL SORTEIG I AQUÍ PER ORDRE ALFABÈTIC

CONSULTA AQUÍ LA LLISTA DE LLOGUER JOVE

Com funciona el sorteig?

Tots els sol·licitants tenen un número assignat per ordre alfabètic del cognom. El notari, a través d'un programa informàtic gestionat pel Col·legi de Notaris, reordena aleatòriament tots els números i, a partir d'aquí, es configuren les llistes. A partir d'aquí, per ordre de llista, els sol·licitants seran cridats a presentar la documentació necessària. Posteriorment es farà la comprovació de la documentació i, després, la notificació als admesos i tria d'habitatge. Finalment, els admesos que així ho desitgin podran procedir a la signatura de contracte i lliurament de claus.

Característiques dels habitatges de Jeroni Pujades

Els habitatges de Jeroni Pujades són de dues i tres habitacions i tenen entre 60 i 70 metres quadrats. S'han construït amb una estructura de fusta, dotant-los de la màxima qualificació energètica (A). És un sistema que, de moment, s'ha utilitzat en pocs edificis a l'Estat espanyol i que s'ha d'anar implantant en els pròxims anys. El mètode de construcció també és més sostenible i eficient i produeix menys residus.

La promoció és de dos edificis que compten amb plaques fotovoltaiques per generar electricitat, sistema de reciclatge d'aigües grises i altres elements de bioclimatisme, a més de màquines aerotèrmiques per a la calefacció i l'aigua calenta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.