La nit de Nadal ha sigut el dia més calorós de desembre des del 2013

L'estació meteorològica del CAR va registrar 21,4 graus a les 14 h del 24 de desembre, mentre que l'any passat la màxima va ser 13,5


  • Comparteix:

Sant Cugat està vivint un dels desembres més càlids / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat està vivint un dels desembres més càlids / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat ha batut el rècord de temperatura màxima absoluta d'un mes de desembre aquest dia 24, quan es van registrar 21,4 graus a l'estació meteorològica del CAR, activa des del 2013. L'any passat, la màxima de la nit de Nadal va ser de 13,5 graus. De fet, tal com ha avançat el Servei Meteorològic de Catalunya a Cugat Mèdia, aquest desembre està sent un dels més càlids de la ciutat de mitjana des que es recullen dades. Quan falten quatre dies per acabar el mes, encara es pot superar el rècord d'un mes de desembre. De moment, la mitjana és de 10,1 graus i el rècord és del 2019, amb 10,2 graus.

A la ciutat de Barcelona, va ser el dia de Nadal quan es va assolir la màxima més alta a l'Observatori Fabra des de 1914, amb una temperatura de 22,1 graus, superant els 21,7 que va fer el dia anterior. L'últim rècord era els 20,6 graus de fa set anys, exactament el 16 de desembre del 2015.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.