Els infants de l'Esbart i l'EMTSC animen els carrers i les places de Sant Cugat amb música, dansa i llufes

La tradicional ballada de Sants Innocents ha comptat amb la participació d'infants de P5, primer i segon de primària d'ambdues escoles


  • Comparteix:

Imatge durant una de les danses de la ballada de Sants Innocents / Foto: Ajuntament

Imatge durant una de les danses de la ballada de Sants Innocents / Foto: Ajuntament

L'Esbart i l'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat han recorregut els carrers i les places de la ciutat aquest 28 de desembre per celebrar la tradicional ballada de Sants Innocents. Nens i nenes de P5, primer i segon de primària de les dues escoles han fet una mostra de les danses que han treballat durant el curs, acompanyats de música en directe i dels familiars que no s'han volgut perdre l'ocasió.

El director d'Andança (Esbart Sant Cugat), Roger Cusidó, ha explicat que l'objectiu de la ballada és reivindicar "la tradició de penjar les llufes", que cada cop és menys usual. A més, ha remarcat que porten "molts anys fent aquesta actuació" i que funciona com a "punt de trobada" amb la família.

El recorregut ha iniciat a la Casa de Cultura i han ballat a la plaça d'Octavià, la plaça de Sant Pere, la plaça de Pep Ventura i el Parc de Can Vernet, on està situat l'Envelat de Nadal.





Roger Cusidó

És un punt de trobada, de gaudir de la família que hi ha a l'Esbart. És un moment bonic, de retrobament amb la família, com les festes de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.