Ja és aquí la bossa dels caramels de Reis de Cugat Mèdia

El mitjà públic regala 1.000 bosses de tela per la cavalcada de Ses Majestats


  • Comparteix:

Bossa dels caramels de Reis de Cugat Mèdia 2023 Foto: Cugat Mèdia

Bossa dels caramels de Reis de Cugat Mèdia 2023 Foto: Cugat Mèdia

Cugat Mèdia regala als infants de la ciutat una bossa de tela per recollir caramels el dia de la cavalcada de Reis. El disseny de la bossa és obra d'Aida Sebastià, estudiant de segon curs de Gràfica impresa a l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat, guanyadora del concurs intern realitzat entre els alumnes de Gràfica impresa i Il·lustració.

Les bosses es poden recollir a les instal·lacions de Cugat Mèdia (carrer Plana de l'Hospital 12-14) els dies 3 i 4 de gener de 9 a 19 h i dijous 5 de 15 a 17 h. Aquesta iniciativa té per objectiu fomentar la reutilització, evitar l'ús de bosses de plàstic i promoure un consum moderat de dolços a la nit més màgica de l'any. Aquestes són les propostes presentades pels alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat, que col·labora amb la iniciativa de la bossa dels caramels de Reis de Cugat Mèdia organitzant conjuntament el concurs per escollir el disseny de la bossa.

Galeria: Propostes de disseny de les bosses dels caramels




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.