Els infants, les cartes i la màgia, protagonistes al Campament Reial

La canalla ha pogut entregar els seus desitjos als patges reials al Claustre del Monestir


  • Comparteix:

Molts infants i, sobretot, moltes cartes en el primer dia del Campament Reial, que estarà obert les tardes fins al 4 de gener. Els més petits han estat els protagonistes al Claustre del Monestir, on han pogut entregar els seus desitjos als patges reials, aprofitant les bústies de diferents colors situades durant el recorregut. Durant el trajecte, a més dels ambaixadors, artesans, artistes de circ i carters reials han ambientat l'activitat, les 9.000 entrades de la qual ja s'han exhaurit.

Abans d'entrar, a la plaça de l'Om, hi ha hagut actuacions dels A Grup Vocal i els assistents han pogut veure les tres carrosses de Ses Majestats, situades en la mateixa zona. La canalla ha entregat les seves cartes amb l'esperança que els Reis Mags els hi portin els regals que han demanat.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha destacat l'ambient màgic que es genera i ha convidat a "totes les famílies de la ciutat" a assistir-hi. Considera que "l'any passat va ser bonic", però que en aquesta ocasió "encara ho és més".

Aquesta és la tercera edició del Campament Reial i s'espera que tingui el mateix èxit dels anys anteriors.


Mireia Ingla

Si l'any passat va ser bonic, aquest any encara ho és molt més. Convido a totes les famílies de la ciutat que vinguin a veure-ho.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.