Nervis i alegria a l'entrega de les cartes dels infants de Sant Cugat als patges reials

Els delegats dels Reis d'Orient s'han distribuït per diversos punts de la ciutat per recollir els darrers desitjos abans de la seva arribada


  • Comparteix:

Imatge durant l'entrega de cartes a la plaça d'en Coll / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge durant l'entrega de cartes a la plaça d'en Coll / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Els Reis Mags trepitjaran aviat Sant Cugat i els patges reials continuen recollint les cartes dels infants per entregar-les a temps i fer realitat els seus desitjos. Per això, s'han repartit en diferents punts de la ciutat i han passat la tarda de dimecres, un dia abans de la cavalcada, aplegant les llistes de la canalla. Els més petits han viscut amb nervis i entusiasme aquest moment màgic, animats per la imminent aparició de Melcior, Gaspar i Baltasar i l'entrega dels regals.

Cugat Mèdia s'ha desplaçat al Mercat Torreblanca, a la plaça d'en Coll, al mercat de Volpelleres i a la seu de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix per viure de ben a prop l'emoció dels menuts.

El dia de l'arribada de Ses Majestats, aquest dijous, encara es podran entregar cartes, d'11 a 14 h, al Mercat Torreblanca.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.